Termeni si conditii

Fotografiile si informatiile de pe acest site (www.emotionalbums.ro) sunt protejate de legea dreptului de autor. Utilizarea acestui site se face DOAR cu acceptarea acestei conditii.
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.
Punem la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garantam de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
www.emotionalbums.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web. Nu garantam in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site, nici rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
www.emotionalbums.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si considerate ca fiind utile.
Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.
www.emotionalbums.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Ne rezervam dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.
Orice folosire neautorizata, incluzand, fara restrictii, reproducerea sub orice forma, incadrarea, asocierea, utilizarea, publicarea, transmiterea printr-un serviciu de difuzare (incluzand si Internetul), adaptarea sau modificarea, permiterea, oferirea sau expunerea in scopuri comerciale a unei copii, distribuirea si/sau comunicarea, precum si oferirea catre public pe cai terestre sau radio, a continutului sau materialelor, precum si a unei adaptari a continutului sau materialelor de pe acest site este strict interzisa fara acordul prealabil scris al autorilor mentionati. Incalcarea dreptului de autor se pedepseste conform legilor in vigoare.
Folosind acest website intelegeti si acceptati termenii si conditiile prevazute anterior.

Politica de confidentialitate

Toate datele personale ale utilizatorilor acestui site sunt confidentiale. Publicarea lor este facuta numai cu acordul prealabil al acestora. www.emotionalbums.ro se angajeaza sa nu utilizeze aceste informatii in interes comercial.