Passepartout

Albumele cu coperta din piele sau imitatie de piele se pot personaliza cu o fotografie, denumita si passepartout.
Passepartout se numeste cartonul care creeaza tranzitia intre imagine si rama.

Fiecare album este unic in felul sau, iar adaugarea unui passepartout pe coperta fata a albumului, fie ca este de nunta sau de botez, face ca albumul sa devina special. Sunt mai multe tipuri de rame pentru copertile de albume pe care le putem realiza.
Acestea sunt de mai multe feluri: fara rama, cu rama exterioara sau cu rama interioara.
Passepartout-urile pot fi patrate, landscape sau portret.
Formatele uzuale sunt 6×6 cm sau 5×7 cm pentru copertile cu 3 passepartout-uri; 9×13 cm, 10×10 cm, 10×15 cm, 15×15 cm, 15×21 cm pentru albumele cu 1 passepartout. Se pot face si passepartout-uri cu dimensiune personalizata.

Passepartout cu rama interioara

Passepartout cu rama interioara

Passepartout cu rama exterioara

Passepartout cu rama exterioara

Passepartout cu rama dubla

Passepartout cu rama dubla

Rama interioara adauga adancime si volum copertii, in timp ce rama exterioara este o insertie la acelasi nivel al copertii.
Imaginile inserate in rame pot fi printate pe fotografii sau pe acryl.

Passepartout cu fotografie laminata

Passepartout cu fotografie laminata

Passepartout cu acryl

Passepartout cu acryl

La comanda realizam si passepartout fullacryl.
Fullacryl inseamna ca toata coperta fata este realizata dintr-un acryl, asemanator cu sticla, pe care se poate printa imaginea dorita.
Pentru comenzile speciale in loc de acryl am folosit si lemn, care a fost taiat la dimensiunea dorita si pictat in atelierul nostru de mana, folosindu-se culori in ulei.
Diferenta fata de coperta foto hardcover sau softcover este facuta de duritatea materialului din care este realizata coperta.
Ramele interioare sau exterioare se pot adauga in copertile ce sunt din piele naturala, imitatie de piele, catifea sau textil.

Lemn

Passepartout lemn

Fullacryl

Passepartout fullacryl

Passepartout. Coperti fotocarte cu passepartout. Albume nunta si botez cu passepartout printat pe hartie fotografica sau acryl. Passepartout la comanda.