Fotograf nunta Brasov

Foto nunta si fotograf botez: fotografie si filmare profesionista. Sedinta foto „trash the dress” cu cei doi miri dupa terminarea nuntii. Albume personalizate si editate profesionist. Toate fotografiile din albumul de nunta sunt retusate individual – in acest mod colajele din album vor arata perfect!

Fotograf nunta Brasov – fotografii ziua nuntii din Brasov

Foto
De la cununie, botez sau petrecere nu veti avea numai fotografii, ci amintiri de impartasit cu familia si prietenii, caci pozele sunt incarcate de emotie si sensibilitate. Acestea vor fi cuprinse in albumul mirilor sau al bebelusului, ce va fi cu totul special.

Video nunta Brasov
Veselia si emotia, buna dispozitie si zambetul unor momente speciale, ce vor fi de neuitat, se vor regasi pe DVD-DL. Veti retrai acele clipe minunate si peste ani, caci albumul digital, in cazul nuntilor, va cuprinde intreg evenimentul: aranjarea miresei, imbracatul mirelui, cununia civila, cea religioasa si petrecerea de la sala,

Albumul nuntii
Sensibilitatea miresei, incununata de tandretea mirelui, oameni dragi, momente speciale si emotionante, devenite amintiri sunt cuprinse in albumul mirilor. Fotografiile alese de voi, se vor retusa si aseza in album, astfel incat sa se potriveasca preferintelor voastre.

Cine suntem?
Suntem o echipa tanara, profesionista si dedicata muncii noastre, iubim ceea ce facem, iar la fiecare eveniment vrem sa colaboram cu voi, astfel incat sa se creeze o atmosfera placuta si destinsa. Suntem onorati si bucurosi sa participam la nunta sau botez si sa surprindem fiecare moment important caci, nici o frunza nu seamna cu cealalta, fiecare eveniment fiind diferit. Cand alegeti fotograf nunta Brasov, acesta trebuie sa fie cel mai potrivit pentru nunta voastra.