FAQ

Recomandam o rezolutie mare (intre 200 – 300 dpi, pixel/inch), cu dimensiunea maxima de 8000 de pixeli pe latura mare.

Formatele acceptate sunt .jpg/.jpeg, .tiff (necomprimat), .psd, .bmp; la 8 bits/channel.

Numerotarea se va face in ordine crescatoare incepand cu 01.jpg, si continuand cu 02.jpg, 03.jpg, 04.jpg, etc…

Pentru printurile pe laboratorul foto Noritsu, profilul de culoare este sRGB(modul de culoare RGB, NU CMYK).

Putem printa pe hartie mat raster (silk), mat clasic, lucioasa sau metalizata (Kodak Endura sau Fuji Crystal); fiecare rola de hartie este calibrata inainte de printare.

Culorile pot sa difere de la monitor la monitor, in functie de setari si daca este calibrat monitorul dumneavoastra.

Legarea albumelor se face pe un utilaj specializat prin tehnologia de lipire la cald, net superioara celei mai larg utilizate de lipire la rece. Acest sistem de lipire confera albumelor o calitate deosebita si rezistenta in timp. Copertile sunt lucrate manual folosind materiale de cea mai buna calitate.

Dimensiunea colajelor o regasiti in oferta de pret. Daca doriti un template pentru anumite dimensiuni, va rugam sa ne contactati. Foarte important este sa luati in considerare o margine de siguranta de maxim 5 mm, unde sa nu introduceti text sau grafica ce poate fi taiata la finisarea albumului.

Coperti fotografice (softcover, hardcover, cu canvas), coperti din diverse materiale textile (panza satinata CTB), coperti din piele naturala importata din Italia, piele regenerata sau imitatie de piele (piele ecologica).

Se pot inscriptiona (grava) pe album numele si data sau diferite modele grafice prin tehnologia laser (grafica mai complexa poate fi trimisa in format .psd sau corel, aceasta realizandu-se CONTRA COST, incepand de la 5 lei/cm2), sau se mai poate embosa cu timbru sec sau folio (cu folie aurie sau argintie). Daca aveti o grafica speciala, de ex. sigla firmei, se poate confectiona o matrita cu care se emboseaza toate albumele dv., personalizandu-le astfel (acest lucru se poate face CONTRA COST – pretul unei matrite incepe de la 250 de lei, in functie de complexitate).

Comanda se poate face prin utilizarea unui site de transfer (www.wetransfer.com / www.transfer.ro). La trimiterea comenzii prin site-ul de transfer, va rugam sa completati formularul de comanda cu toate detaliile pentru a nu exista probleme in realizarea comenzii.

Cand se face o comanda trebuie completata formularul de comanda separat pentru fiecare album in parte. Va rugam sa completati formularul de comanda cu mare atentie, mentionand toate detaliile (de ex: tipul hartiei, formatul albumului, tipul de coperta, etc.).

Termenul de executie al comenzilor este de 2-5 zile, in functie de numarul de comenzi din momentul preluarii comenzii si de complexitatea copertii albumului comandat. Fiecare client va fi primi un e-mail de confirmare cu detalii despre comanda, cum ar fi suma de plata si data la care va fi gata comanda.